Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Filip Křížek si svým dobrovolným odchodem z reality show Survivor zadělal na pořádný průšvih. Sám se totiž v rozhovoru usvědčil z podvodu, když řekl, že ještě před odjezdem do Dominikánské republiky tušil, že bude muset hru opustit.

„Když jsem odjížděl do Survivoru, tak jsem jako hasič dostal byt a v práci jsem nedostal volno, které bych potřeboval. Takže bylo na mně, jestli si uchovám tu práci a jistotu bydlení pro sebe, přítelkyni a syna, nebo jsem mohl zkusit vyhrát Survivor. Mám raději jistotu a nechtěl jsem si hrát s tím, že ztratím všechno, a pak bych klidně neměl nic. To byl jeden z důvodů. Kdybych se nevrátil, tak bych mohl v Česku přijít o hodně věcí,“ řekl Filip Super.cz.

Filip ovšem ještě před nástupem do hry podepsal smlouvu, že mu nebrání žádné závazky, aby mohl být v reality show až do možného konce. Za porušení smlouvy mu přirozeně hrozí vysoká pokuta, jak řekl Super.cz PR manažer televize Nova Daniel Maršalík.

„TV Nova ani produkce pořadu o Filipově závazcích předem nevěděla. Každý z účastníků se zavazuje k tomu, že mu nebrání žádné závazky se účastnit natáčení po celou jeho dobu. Pokud Filip porušil smluvní podmínky, hrozí mu vysoká pokuta,“ potvrdil redakci.

Dle důvěryhodného zdroje Super.cz jde o pokutu v řádech vyšších desítek tisíc korun.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám