Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Diváci Survivoru se dočkali dílu, ve kterém reality show dobrovolně opustila herečka Ivana Jirešová (47). Původně chtěla odstoupit, což jí nebylo dovoleno, a tak se rozhodla pustit duelový souboj, ve kterém se setkala s Radkem.

Jedním z důvodů prý bylo výrazné hubnutí. „Prvních dvacet dnů jsem neměla problém s hladem, spíš jsem řešila tu zimu. Kolem třicátého dne jsem hubla hodně, tak jsem si řekla, že jsem nejstarší z kmene, teď vlastně i jediný rodič. Takže jsem si říkala, že je asi čas,“ svěřila se Ivana s tím, že dokonce zhubla na pouhých 48 kilogramů.

Za účast v Survivoru je přesto velmi vděčná. Reality show jí v určitých směrech i pomohla. „Moje mise byla získat sebedůvěru na věci, které mě čekají v mém osobním a rodinném životě. Chtělo to určitý odstup a sílu. A na to, co mám řešit, se podívat i z jiného úhlu,“ řekla Ivana během svého odchodu i se slovy, aby diváci nebyli na hráče příliš přísní.

„Poznala jsem trochu víc sama sebe a odnáším si i přátelství. Chtěla bych všem říct, že je to moc těžká soutěž, a ještě těžší než asi vypadá na televizních obrazovkách. Hlavně nás moc nesuďte. Survivor pro mě byl náročný a zároveň krásný,“ dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám