Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Šok, který reality show Love Island ještě nezažila. Odstoupil miláček diváků i všech účinkujících. Lu Jambor, kterému neopětovala jeho lásku Adriana Brabencová, se rozhodl své působení v reality show ukončit. Jak zmínila Zorka Hejdová (33), je to vůbec poprvé, co se něco takového stalo.

I přes problémy, které cítil ve vztahu s Adrianou, byl Lu odhodlaný o svoji lásku bojovat. Bohužel půvabná blondýnka už cítila, že mu nemůže dát to, co hledá. Vášeň byla to, co jí ve vztahu chybělo a nechtěla pokračovat, protože by z její strany šlo jen o vztah z rozumu. Proto se rozhodla dát šanci Oliverovi.

Lu konec vztahu přijal, ale jak sám u ohniště řekl, dál ve vile pokračovat nechce. „Myslím, že nikdo z nás nečekal, že tu najde lásku. Já ji tu našel, i když zůstala neopětovaná. Srdci se rozkázat nedá, to chápu. Dal jsem slib, že moje srdce od začátku do konce bude patřit Adri, a ten bych rád dodržel. Proto bych rád odstoupil ze soutěže,“ řekl Lu.

Reklama

Další články

Načítám