Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Oblíbená postava z Ulice míří do jiného projektu! Fanoušci seriálu ale mohou být v klidu, Veronika Čermák Macková (30) jim rozhodně neplánuje dát v dohledné době košem. Kde jinde se na ni můžete těšit?

„Zahraju si Miladu Dubskou, ženu z bohaté rodiny. Už proto mé oděvy působí tak honosně. Je docela v pohodě, protože je materiálně zajištěná. Rozjíždí tam nějaké byznysy, a tak té postavě v té době asi bylo docela dobře,“ odtušila manželka Hynka Čermáka, která podle mnohých diváků patří k největším kráskám Ulice.

„Uvidíme, jestli někomu ve Zlaté labuti zamotá hlavu. Na to jsem sama zvědavá,“ doplnila poněkud tajemně.

Každopádně na natáčení se setkala s Adamem Vaculou alias Petrem Kučerou, Šárkou Vaculíkovou neboli Toni Adamovou a Robertem Miklušem. Ten v dobovém seriálu hraje Lukáše Maška a soudě dle závěrů z natáčení, by jejím obdivovatelem mohl být právě on.

„Natáčení si náramně užívám. Je úžasné nosit všechny ty kreace, i ty účesy jsou neuvěřitelné. Ani nevím, kolik na tom ty dámy strávily, aby tak vypadaly,“ vysekla prvorepublikovým hvězdám poklonu Čermák Macková.

Reklama

Další články

Načítám