Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hynek Čermák (51) a jeho manželka Veronika (30)vypadají i po několika společných letech jako hrdličky, což herečka na Valentýna dokázala i fotkou, ze které jejich zamilovanost přímo srší. A lidé mohou vidět i romantickou tvář filmového drsňáka.

Veronika Čermák Macková je o jednadvacet let mladší než její muž. Seznámili se v roce 2015 při natáčení filmu Gangster Ka: Afričan. Herec chtěl podle vlastních slov tehdejší natáčení kvůli problémům vzdát a odletět, díky Veronice ale zůstal. Byla to prý láska na první pohled a věkový rozdíl ani jeden z nich nevnímal. O ruku pak herec svou lásku požádal po roce chození a svatba proběhla v červenci 2017 v pražské botanické zahradě.

I když vztahu ze začátku nikdo nedával moc nadějí, Hynek a Veronika dokázali, že k sobě patří, a i dnes vypadají stejně zamilovaně jako na jeho začátku. Herečka nedávno sdílela snímek z Afriky, kde si užívali tamní přírody a zvířat, a dnes zveřejnila fotografii, ze které musí zjihnout srdce každé ženě. Hynek Čermák ji doslova nosí na rukou, oba mají šťastné výrazy, posílají polibek do objektivu a nechybí ani pejsek. A Veronika je navíc nahoře bez, což na snímku zamaskovala srdíčkem.

„Včera ty, dneska já… ať se nám spolu plave hezky, narozeninová valentýnko,“ napsala k fotografii oslavenkyně. A fanoušci sdílené soukromí jaksepatří ocenili a oběma přejí v životě jen to nejlepší. A my se samozřejmě také přidáváme s gratulací.

Reklama

Další články

Načítám