Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Neštěstí nechodí po horách, ale po lidech, praví lidová moudrost. Pokud bychom ji chtěli aplikovat na Ulici, bylo by ono neštěstí jako doma ne na horách, ale v rodině Klímových. Protože Hana BaroňováFilip Čapka coby Iva a Vítek i jejich ratolesti v oblíbeném seriálu zažívají hotový očistec.

Oblíbenou rodinu stíhá jedna katastrofa za druhou. Když už mají diváci pocit, že nic horšího se nemůže stát, přijde další rána. A tak pořád dokola. Fanouškům Ulice se to ale začíná pomalu, ale jistě zajídat. Apelují na tvůrce, aby těžce zkoušené partičce dali zase na nějaký čas pokoj.

„Rodina Klímova vyčerpala dějovou linku, tak už se vymýšlejí extrémy,“ zhodnotil divák Honza na facebookových stránkách seriálu. „Jak tam je Klímova rodina, přepínám, nedá se na ně koukat,“ doplnila jeho slova Marie.

„Ufňukaná Klímova rodina v každém dílu,“ povzdechla si Milena. „Klímovi pokazí celou Ulici. Teď to nemá hlavu ani patu,“ přisadila si Miroslava, která má za to, že čeho je moc, toho je příliš.

„Celá rodina Klímova je drama sama o sobě,“ uvedla k tématu Zdeňka. „Hlavně aby to zase netrvalo tři měsíce,“ doufá Ivana, která s peripetiemi rodiny Klímových ztrácí trpělivost.

„Tak, a teď rok mají co řešit,“ reagoval poťouchlý Pablo.

Reklama

Další články

Načítám