Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno
Článek

Pyšný táta! Tomáš Ujfaluši na slavnostní vyhlášení Fotbalisty roku 2023 nevyrazil sám. Společnost mu dělala nejen jeho partnerka Petra, ale i dcera Kateřina. Ta dělá známému fotbalistovi velkou radost a ráda ho do společnosti čas od času doprovází. Aspoň má Tomáš hvězdu úspěšného seriálu pořád na očích.

Po rodičích zdědila nejen krásu, ale i slušné vychování, pracovitost a v neposlední řadě také zdravé sebevědomí. Vydala se sice úplně jinou cestou než oni, z jejich strany se jí ale dostalo plné podpory. Aktuálně se kromě školy věnuje herectví.

Zatím ještě neví, jestli se mu v budoucnu bude věnovat naplno, ale rozhodně ho nefláká. To není její styl. Dobře to vědí všichni, kdo pravidelně sledují seriál Ulice. V něm ztvárnila studentku gymnázia Žofii Duškovou, která se kvůli rozvodu rodičů a handrkování uchýlila k sebepoškozování.

V reálném životě ji naštěstí takové problémy minuly, i když se její rodiče svého času také rozváděli. „Upřímně jsem se o to nikdy nezajímala ani se jich neptala, protože vidím, jaký spolu mají dobrý vztah. Jsou kamarádi, jezdíme spolu vždycky na Vánoce na Moravu. Když jsem byla menší, trávili jsme společně i dovolené,“ vysvětlila před časem Kateřina pro Super.cz.

„Nebylo to drsné jako v Ulici. Naši se k sobě chovali hezky, takže se na mně jejich rozvod neprojevil. Možná to bylo i tím, že jsem byla malá, třeba proto to bylo snazší,“ doplnila mladá herečka, která vyrostla do krásy.

Její táta to dobře ví. I z toho důvodu je rád, že s ním ráda tráví čas. Může tak mít jistotu, že to na ni nezkouší některý z potenciálních nápadníků. Těch by se jistě našly spousty. Aby ji snad raději Ujfaluši zamykal doma na petlici, když na to přijde. Naštěstí se k tomu tak nebude muset uchylovat. Už proto, že jeho dcera je dospělá.

Reklama

Další články

Načítám