Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Reality show Big Brother se bude natáčet i přes vánoční svátky, což bude dle moderátora Míry Hejdy (40) nejen pro soutěžící možná největší oříšek.

„Ve štábu tomu říkáme, že jsme taková Big Brother vánoční rodina. Jsme si vlastně tak souzeni na dva a půl měsíce. Show se točí do poloviny ledna. Skutečně to jede přes Vánoce i Silvestra, což si myslím, že bude pro soutěžící nejtěžší. V té době tam budou opravdu dlouho, začne to být náročné a podle mě se i ta dějová linka extrémně prohloubí. V tomto je to naplánované geniálně, protože není větší test než odloučení přes tyhle svátky,“ prozradil Míra Hejda Super.cz s tím, že on sám má od televize určitou úlevu a několikrát se bude vracet do Česka. A to nejen kvůli vánočním svátkům.

Tím, že mám malého syna, tak jsme to řešili ještě před úplným startem. Bavili jsme se, že to pro mě není reálné, a to nejen co se týká pracovních závazků, vedení firem, co dělám v běžném, denním životě. Domluvili jsme se tak na variantě, abych se mohl někdy v průběhu show několikrát vrátit za rodinou. Nebo ta může přijet za mnou, ale spíš to bude tak, že se já budu vracet. Budu v Bulharsku spoustu času, ale mám tyhle možnosti. Co vám ale budu, je to náročné. Volám si s rodinou každý den, hrajeme spolu online hry. Nějak to jde, ale je to náročné,“ svěřil se moderátor.

Za celou show stojí nejen český štáb, ale také bulharský. I proto musí být nastolená určitá pravidla, aby byl s výsledkem spokojený český divák. S určitými věcmi nebyl v minulosti úplně spokojený Ondřej Novotný, který moderoval Survivora v Dominikánské republice. Jak se k celé věci staví Míra Hejda a český štáb?

„Řešíme to všichni v týmu, český tým tady není tak velký jako ten bulharský. Ondra to měl podobný v tom, že vy někam přijedete za místním štábem a show, která je nějak nastavená. Samozřejmě český divák je v tom jiný. Já mám například místní stylistku a na nějaké konzultace českou poradkyni. A taky mám Zorku, která miluje módu. Takže to ladíme tak, aby to bylo pro ten český formát. Takhle se musí řešit všechny věci a v tom je to nejnáročnější. Určitá bariéra je, i co se týče dorozumění, ale rychle si to sedá,“ dodal Míra Hejda.

Reklama

Další články

Načítám