Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Natáčení show Peče celá země je pro Václava Koptu (58) nejen zábavná práce, ale i trénovaní vlastní vůle. Herec se i ve třetí řadě, která míří na obrazovky, ujal role moderátora. A to přestože musí být kvůli pořadu pod lékařským dohledem, své tělo totiž dohnal na hranici cukrovky.

„Po té řadě to trošku dost vylítlo, tak jsem si uvědomil, že mi to nedělá dobře, a od té doby se držím zpátky a vyplácí se to. Protože kdybych tomu propadnul, tak si myslím, že už se teď spolu tady ani nebavíme a moderoval by to někdo jiný,“ řekl Super.cz Václav Kopta, který chodí na pravidelné kontroly.

Herec doufá, že se ho cukrovka nikdy nebude týkat. „Kromě toho, že jsem takzvaný prediabetik, tak jsem také hypochondr. Bojím se doktorů a nechci si píchat inzulin,“ dodal moderátor, který se obává, že by časté mlsání mělo fatální důsledky. Populární pořad se na obrazovkách objeví už šestého ledna.

Role moderátorů se i tentokrát ujali Václav Kopta s Terezou Bebarovou (48) a porotci jsou Josef Maršálek (42) a Míša Landová. Kdyby herci přišla nabídka do další řady, neváhal by. „Dožiju-li se a budu osloven, tak velice rád,“ řekl Václav Kopta, který se hodlá držet i během Vánoc. „O Vánocích tomu cukru moc nedám, ze všeho nejvíc miluji domácí vánočku své ženy podle receptu její babičky, to je pro mě absolutní vrchol,“ uzavřel herec.

Reklama

Další články

Načítám