Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Od nového roku se mají fanoušci Ulice na co těšit. Nekonečný seriál posílí nová postava v podání Marka Vašuta (63). Herec se na obrazovce objeví už na začátku příštího roku a pořádně zamíchá s dosavadním dějem.

Role Vašuta rozhodně nebude malá. Herce diváci pravidelně vídají v rolích charismatických mužů a s jeho filmovou postavou Pažouta ze snímku Román pro ženy si ho spojí snad každá divačka. „Přiznám se, že ve chvíli, kdy jsme se o obsazení role, kterou v Ulici ztvární, začali bavit, všechny nás okamžitě napadl on,“ řekla producentka Ulice Silvia Klasová. „Kolem jeho hrdiny se v seriálu vyrojí několik tajemství, nebude to jednoznačný klaďas, ale ani záporák. Jeho postava bude hodně barvitá, svým příchodem zasáhne do života jednoho oblíbeného uličního páru i dalších postav,“ dodala kreativní producentka.

Ulici už na začátku sezóny posílila řada hvězdných tváří. Diváci už pravidelně na obrazovce vídají Lucii Vondráčkovou nebo Adélu Gondíkovou. Ani s příchodem Marka Vašuta nebude v seriálu klid. Herec s přijetím nabídky příliš dlouho neváhal. „Jen tak dlouho, než jsem si s producenty vyjasnil, že se moje nová role svým rozsahem bez problémů vejde do mého časového rozvrhu a nebude kolidovat s mými dalšími závazky,“ řekl Marek Vašut.

Reklama

Další články

Načítám