Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lucie Vondráčková (44) pořádně zvedá ze židle diváky seriálu Ulice. Její postava milé a přátelské učitelky Soni Čechové dostala před časem nový náboj. Soňa totiž odhalila svou pravou tvář a stala se z ní drsná kariéristka a záporačka.

Někteří diváci jen kroutí hlavou nad tím, jakou postavu vždy miloučká Vondráčková musí hrát. Soňa nejprve šikovně připravila Magdu Procházkovou v podání Veroniky Čermák Mackové o místo ředitelky školy. Tím to ale rozhodně neskončilo, peklo jí totiž dělá i nadále a je jí neustále v patách.

Osobní útoky, intriky a podrazy, to vše musí ze svého hereckého repertoáru vytáhnout Lucie Vondráčková. Jak jí to jde, se podívejte ve videoukázce. Ač se jedná pouze o roli, najdou se tací diváci, kteří si myslí, že je taková Vondráčková i ve skutečném životě.

„Do divadla už na vás nepůjdu, netušila jsem, jaká jste,“ zaznělo mimo jiné v komentářích. „Je mrcha nad mrchy, ale pravda je, že to hraje perfektně. Až bych řekla, že to hraje líp, jak zpívá,“ přidal se další divák.

Samotnou Vondráčkovou natáčení bavilo. „Role mi padla jak ulitá, i když to teda nechám na divácích. Baví mě to moc, protože jsem si vždycky přála učit, ještě než jsem šla na konzervatoř,“ řekla nedávno Vondráčková Super.cz ke své roli.

Reklama

Další články

Načítám