Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Seriál Smysl pro tumor se u diváků těšil velké oblibě, před týdnem ale skončil a Česká televize ho nahradila pořadem z úplně jiného soudku. Nový seriál To se vysvětlí, soudruzi! se odehrává v 80. letech a uvidíte v něm poněkud nesourodý tým vyšetřovatelů, kteří se zaměřují na paranormální jevy. Trochu problém je, že ne všichni na ně věří.

V hlavních rolích se představí Jiří Macháček (57)Jan Cina (36), dvojici agentů StB ztvární Anna FialováLeoš Noha. K vidění bude ale například i Jana Plodková, Lenka Termerová či Eliška Křenková. Laťka je po úspěšném Smyslu pro tumor nasazena poměrně vysoko. Jak na nový počin reagují diváci? Na instagramovém profilu České televize jsou reakce různorodé. Odlehčenější téma oceňují zejména ti, kterým naopak motiv mladíka bojujícího s rakovinou připadal příliš těžký.

„Taková oddychovka. Na Smysl pro tumor jsem se nedíval, neb téma nemoci nemám rád, člověk si to zažil v rodině, nerad se stresuji,“ napsal například jeden ze spokojených diváků. Další se přidávají s tím, že je to příjemná změna, a shodují se na tom, že na nedělní večer je takový seriál ideální.

Našli se samozřejmě i tací, kterým se seriál nelíbil. „Za mě kravina,“ napsala jedna z divaček. „Těšila jsem se, herecké obsazení slibovalo dobrý seriál. Vydrželi jsme půl hodiny a pak to přepnuli,“ dodala další. Ostatní negativní komentáře se nesly v podobném duchu.

Ne všichni diváci si udělali názor napoprvé. „Dám soudruhům za týden ještě šanci. Zatím to u mě levituje přesně na pomezí geniality a totální blbiny,“ komentovala divačka, kterou první epizoda zjevně ani nenadchla, ale ani neodradila.

Reklama

Další články

Načítám