Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dostal svoji první velkou seriálovou roli a postavu vědce, který pracuje ve výzkumném ústavu, který v období socialistického Československa zkoumá paranormální jevy, si Jan Cina (36) nadmíru užil.

„Už čtení scénářů rozhodlo, že je to skvělé a hrozně u toho chci být. Hrozně si vážím, že mě oslovili. Natáčení bylo skvělé, i když někdy únavné a těžké, ale zároveň zábavné díky kolegům a celému štábu,“ řekl pro Super.cz Cina, kterého potěšilo nejen herecké setkání se svojí nástupkyní na stupních vítězů ve StarDance Darijou Pavlovičovou (22), ale hlavně s Jiřím Macháčkem (57), pro kterého to byla vůbec první seriálová role.

„Vytvořili jsme si takovou rodinku, celé to nejužší obsazení. Prožili jsme spolu půl roku života, což už nám nikdo nevezme. A během prvních setkání s Jirkou jsem pochopil, že to, jak působí sympaticky ve filmech a na koncertních pódiích, tak takový je. Myslím, že jsme se velmi spřátelili, a je to pro mě jeden z nejbližších lidí. Máme takový manželsko-přátelský vztah. Máme se rádi,“ pěl ódy na kolegu Cina.

Kupodivu se mu líbily i trochu úchylné osmdesátkové kostýmy, které musel oblékat. „Mám rád úzké kalhoty do zvonu i ta těsná trika. Vlastně bych v tom klidně chodil, ale jde spíš o ty materiály. Nejsou vůbec příjemné, potíte se. Naštěstí se o nás kostyméři velmi dobře starali a každý den jsme to měli vyprané. To bylo dobré nejen pro nás, ale i pro celý štáb,“ smál se.

Když už jsme byli u vizuálu, zajímalo nás, zda knírek, v němž se objevil na tiskové konferenci, si nechal narůst kvůli nějaké další roli. „Ne. Tohle jsem já. Když nic netočím a nehraju Malého prince, tak mám rád knírek. Když můžu, tak ho mám. Reakce se dělí, zároveň můj knírek je trošku legrační, protože mi vousy zas tak moc nerostou. Jsou ženy a muži, kteří knírek zbožňují. Nebo ho úplně nenávidí. Každý na to má názor a nikomu to není úplně jedno, takže je i taková sonda,“ uzavřel.

Líbí se vám Jan Cina s knírkem?
Je mužnější
5,9 %
Vypadá komicky
94,1 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 1128 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám