Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kryštof Hádek (42) si zahraje hereckého agenta. V česko-slovenské adaptaci zahraničního hitu Vytoč mého agenta se bude starat o klienty, tedy herecké hvězdy. Klára Issová (45), Sabina Remundová (51) nebo Stanislav Majer (45) totiž v seriálu hrají sami sebe a na Kryštofa alias Jiřího si častokrát pěkně otevřou pusu.

„Hraju Jiřího, jednoho ze čtyř agentů v herecké agentuře Stein. Je to takový zmatkář, který se snaží všem vyhovět, což je často vlastně kontraproduktivní, protože tím paradoxně jedná na úkor klientů a někdy i celé agentury. On všechno tak pytlíkuje a tím se zaplétá do situací a různých lží a polopravd, ze kterých se pak složitě vymotává. Je zábavnej v tom, jak je v těch svých různých fintách a zákulisních lžích vlastně upřímnej. Asi bych měl zmínit, že to je kladná postava, on nedělá žádný levárny, jen sám sebe dostává do situací, ze kterých se snaží vybruslit, ale zpravidla vymyslí úplnou blbost, které se pak musí držet,“ říká o své roli v seriálu Kryštof Hádek.

Jeho kolegyni a hereckou agentku ztvární Martha Issová (43). A hned v prvním díle dojde na vtipnou situaci. Hádek totiž jako agent zastupuje Kláru Issovou, což je v reálu sestřenice Marthy Issové. Hádek má Kláře Issové vyjednat roli v americkém filmu. Na poradě v herecké agentuře má ale pro šéfa špatnou zprávu. Issovou v USA nechtějí! A proč? „Protože je na roli moc stará,“ šokuje všechny Hádek alias agent Jiří. Na ukázku se podívejte ve videu.

Seriál Vytoč mého agenta vychází ze skutečných hereckých charakterů a situací, které se mezi herci běžně dějí. Milostné vztahy, soupeření o role, vzájemné sympatie i nesympatie… Nepochybně se v seriálu řada z nich pozná, nejen ti, kteří v něm hrají sami sebe. To při čtení scénáře neušlo ani Kryštofu Hádkovi.

„Občas jsem si říkal, co to vlastně člověk u filmu řeší za banality. Herci občas mají svoje problémky, to jsem věděl už předtím, ale když se nad tím zamyslím, je to srandovní,“ říká Hádek, kterému se postava agenta Jiřího líbila. Seriál na Primě poběží v neděli večer.

Reklama

Další články

Načítám