Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už třináctý ročník StarDance na podzim opět vtrhne na televizní obrazovky České televize. Diváci jsou každý rok zvědaví, která známá osobnost se stane králem nebo královnou tanečního parketu.

Podle informací Super.cz si v soutěži zatančí herci Oskar Hes (25)Filip Blažek (50). A známe i další jména, která letos rozvlní své boky v populární taneční show. Na parketu by se podle zdroje Super.cz měl objevit spisovatel a režisér Patrik Hartl (47) a zpěvák Ondřej Ruml (42).

U spisovatele s typickým nakažlivým smíchem je otázkou, zda se dá do začátku tréninků dohromady. Není to tak dávno, kdy si poranil koleno na lyžích a podstoupil operaci. Berle snad ale do léta stihne odložit. Jinak by se musel hledat náhradník, tak jako svého času v případě herce Václava Kopty, který si smolně natrhl stehenní sval a narychlo ho nahrazoval Richard Genzer.

Zpěvák Ondřej Ruml už má z účastí v soutěžích své zkušenosti. V roce 2008 skončil na druhém místě v hudební soutěži X Factor, působil také ve třetí řadě pořadu Tvoje tvář má známý hlas, kde obsadil šesté místo. Nyní se pokusí uspět v další velké životní výzvě.

Česká televize už oficiálně představila pětici známých žen, které si zatančí ve StarDance. Jsou jimi herečka a zpěvačka Lucie Vondráčková (44), herečka známá například ze seriálů Kukačky a Zlatá labuť Marta Dancingerová (32), kickboxerka Martina Ptáčková, herečka Jana Paulová (69) a kuchařka a influencerka Ta Thuy Dung, známá jako Chili.

Reklama

Další články

Načítám