Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nová řada oblíbené taneční show StarDance propukne už na podzim. V uplynulých dnech Super.cz informoval o prvních jménech letošních soutěžících. Česká televize nyní odtajnila pětici hvězd, které se objeví na tanečním parketu.

Prvním jménem, které se v souvislosti s letošním ročníkem skloňovalo, bylo jméno herečky a zpěvačky Lucie Vondráčkové (44). Ta nabídku do taneční soutěže musela v minulosti už jednou odmítnout. Tentokrát si příležitost předvést své taneční dovednosti nenechá ujít.

Další hvězdou StarDance bude herečka Jana Paulová (69). „Věk je pouze (taneční) číslo,“ řekla herečka, která na jaře příštího roku oslaví 70. narozeniny. Ke známým tvářím z televizní obrazovky se přidá i herečka a hvězda seriálu Zlatá labuť a Kukačky Marta Dancingerová (32).

Po soutěži Survivor, kterou si v první řadě prošla, pro ni bude dřina na parketu další zkušeností – další ze soutěžících letošního StarDance totiž bude známá kuchařka a influencerka Ta Thuy Dung, známá jako Chili.

O titul královny tanečního parketu bude bojovat také sportovkyně Martina Ptáčková. Šestadvacetiletá kickboxerka je osminásobnou mistryní světa v bojových uměních. Na parketu to díky ní bude rozhodně pořádná mela.

Reklama

Další články

Načítám