Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už není pochyb o tom, že novinka České televize rozdělila diváky na dva tábory. Jedni seriál To se vysvětlí, soudruzi! vynášejí do nebes a královsky se baví, druzí nad ním zlomili hůl a tvrdí, že dva díly bohatě stačily. Souzní s nimi i manželka populárního moderátora.

„Dala jsem tomu šanci, ale nějak nemohu najít ten humor, tak končím,“ nechala se na Facebooku České televize slyšet Jiřina Rosáková.

Nutno říct, že se svým příspěvkem ostatní diváky dost zaujala a nejeden z nich jí ho taky nadšeně lajkoval. Lidí, kteří v „Soudruzích“ stále čekají na ten slíbený humor, je tedy víc. A stejně jako Rosáková i oni nad nimi zlomili hůl a neplánují, že by se k seriálu někdy vrátili.

Sledovanost mluví za vše! Ta spadla o bezmála 400 tisíc na aktuálních 554 tisíc, což není příliš mnoho. Zvláště v neděli večer, kdy bývá vedení České televize zvyklé na úplně jiná čísla. A lidé u obrazovek zase očekávají úplně jiný formát.

Nemluvě o tom, že předchozí novinka Smysl pro tumor nasadila laťku hodně vysoko, to je bez diskuze…

Reklama

Další články

Načítám