Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Cestovatelský splněný sen aktuálně prožívá Sara Sandeva. Herečka a přítelkyně Jakuba Prachaře odcestovala na Bali. Z oblíbené destinace v Indonésii poslala fanouškům pozdrav přímo z džungle.

Jako divoženka s mokrými vlasy a poněkud odvážným topem s odhaleným výstřihem se nechala herečka zvěčnit s divokou přírodou za zády. „Někde v džungli, cestou z vodopádů, na Bali,“ svěřila se Sandeva, která za snímek v modrém tílku s průstřihem dostala od fanoušků kupu zpráv.

„Je úplně úžasné vidět ženu přirozeně krásnou,“ stálo v jednom z komplimentů, které partnerka Jakuba Prachaře dostala. „Nejkrásnější žena na české herecké scéně,“ stálo v další zprávě. „Pecka, Jakub se má, klobouček,“ napsal Saře další z fanoušků. Herečka ostrov, který je mezi turisty stále více v oblibě, poznává křížem krážem a podělila se o snímky hned z několika míst.

Sandeva, která je na obrazovce aktuálně k vidění v seriálu Jedna rodina, také prozradila, že si na ostrově užívá už několik dní. „Už víc jak 10 dní si plním další sen,“ svěřila se Sara, která je z exotické destinace unesená. Z jejích fotek, pak byli uneseni zase její obdivovatelé. „Jste kočka. Konečně si borec jako Jakub Prachař našel někoho normálního,“ napsal herečce na dovolenou jeden z fanoušků.

Reklama

Další články

Načítám