Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak tohle se Nově moc nepovedlo! Tvůrci seriálu Jedna rodina chtěli zřejmě vykázat činnost a přijít s něčím novým, snaha se jim ale šeredně vymstila. Ani po čase diváci nové postavy a dějové linky nepřijali a tvrdí, že líp už bylo. A že se nemusí za každou cenu něco „tunit“, aby to bylo kvalitní a dál koukatelné.

„Dřív to mělo šťávu. I ty rozhovory střídavky byly in. Teď jak tam přidali kliniku, tak to chcíplo,“ zhodnotila nekompromisní divačka Miroslava nové díly oblíbeného seriálu.

„Dokud do toho nezakomponovali to centrum, byl to fajn seriál,“ přitakala Jitka, která by byla ve finále ráda, kdyby tvůrci zůstali u původní sestavy a zápletku zbytečně neroubovali na další hrdiny.

„Co dějová linka, to perla,“ doplnil Maty na facebookových stránkách zmíněného seriálu.

„Kde je jen původní hezký seriál o střídavce?“ podivuje se Bobina.

Není jediná, kdo volá po tom, aby se vrátil původní koncept, který měl hlavu a patu a diváky prostě bavil. Takhle z toho je variace na Ordinaci v růžové zahradě a tu fanoušci nemusejí mít v televizi nebo na Voyu hned v několika verzích.

Reklama

Další články

Načítám