Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na Nově teď mají trochu mrzení. Zatímco z první řady Jedné rodiny byli diváci nadšení, tu druhou přijímají o poznání méně ochotně. Vadí nové postavy i těžko uvěřitelné zápletky. Z křesel a gaučů je zvedla hlavně scéna s dětskou nohou zaklíněnou v ohrádce.

Noha v ohrádce jim ležela v žaludku natolik, že jí věnovali slušnou pasáž na sociálních sítích. Při té příležitosti dali všanc pár tipů, jak z oné situace vybruslit se ctí, aniž by popudili náročného diváka.

„Nejvíc mě naštval ten nesmysl se zaklíněnou nožkou dítěte v ohrádce, kvůli které řezali ohrádku. Přece stačilo sundat tu velkou zimní botu! Ti scenáristé jsou vážně padlí na hlavu!“ ohradila se proti novým dílům divačka Jarka.

„Zase jeden super seriál posílají do kopru. První série super, ale teď?“ podivuje se Martina, která je z nových dílů velmi rozpačitá.

Foto: FTV Prima
Petr Čtvrtníček a Zuzana Vejvodová v seriálu Jedna rodina

„Stává se z toho pořádná slátanina. Karel bydlící pod stolem, noha zaklíněná v ohrádce atd… Přitom to byl celkem koukatelný seriál,“ nenechal si pro sebe Jaroslav.

„Mně to připadalo moc trapný… To se scenáristům vůbec nepovedlo,“ řekla ke kontroverzní scéně s nohou Jindřiška.

Je otázkou, zda si připomínky diváků vezmou tvůrci k srdci. Možná jim bude bohatě stačit, že jejich seriál bude veřejnost horečně řešit i dál.

Reklama

Další články

Načítám