Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Letos se v Survivoru roztrhl pytel s hráči, kteří chtějí dobrovolně drsnou, ale světově uznávanou reality show opustit. Nedávno se se soutěží rozloučila Ornella Koktová (31)Rachel Karnižová a na další uhašení pochodně dle Ondřeje Novotného (46) stojí fronta dalších.

Ostrov opustila už i herečka Ivana Jirešová (47), která byla několikrát spatřena v obchodních centrech, na letišti, a dokonce i na představení Okno mé lásky, kde má jednu z rolí. Ač je Ivana oblečená do kostýmu s černou parukou a brýlemi, tak ji ovšem fanoušci bezpečně poznali. Jak můžete vidět i na videu z představení níže.

„Ano, už jsem doma a je mi moc líto, že mě někdo viděl. Bohužel, jinak to nešlo. Bydlím sama a na nákup jsem musela,“ odpověděla Ivana Jirešová na dotaz deníku Aha!. Dle dalších informací prý chtěla ostrov opustit dříve, ale nebylo jí to dovoleno. A tak dobrovolně prohrála duelovou hru. Díl s jejím koncem má být navíc odvysílán až v dubnu.

K dobrovolnému odstupování soutěžících se redakci Super.cz vyjádřila i televize Nova.

„Napříč všemi ročníky Survivor Česko & Slovensko hru opustilo několik soutěžících – ať už šlo o rodinné důvody, nebo nezvládli nároky hry. Odstoupení je téměř vždy dramatickou změnou v dynamice reality show, která je založena zejména na těch hráčích, kteří se budou snažit do poslední chvíle v pořadu zůstat. Pokud je ale důvodem k odstoupení zdravotní stav, produkce a přítomný zdravotnický personál vždy pečlivě vyhodnocují rizika a průběh jejich setrvání ve hře. Zdraví soutěžících je vždy bezvýhradnou prioritou. Důvody k odstoupení z jiných než zdravotních nebo skutečně závažných osobních důvodů jsou vždy diskutabilní. Nicméně produkce nemůže žádného soutěžícího nutit ve hře setrvat,“ řekl redakci PR manažer Daniel Maršalík.

Reklama

Další články

Načítám