Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kajakář Vavřinec Hradilek (37) a tanečnice Kateřina Bartuněk Hrstková (37) se probojovali do finále StarDance.

„Je to úžasné, ale je to po vyřazování, kdy vedle nás stáli kamarádi a výborní tanečníci. Myslím si, že by si Iva možná zasloužila být ve finále víc než já. Ale je to soutěž a je to tak. Samozřejmě máme radost,“ řekl Vavřinec Hradilek Super.cz krátce po konci devátého dílu, který byl konečný pro Ivu Kubelkovou (46)Martina Prágra (29).

Tanečnice Kateřina Bartuněk Hrstková se svěřila, že byl předposlední večer vůbec nejnáročnější, ač si vyslechli velkou pochvalu. Tančili totiž hned tři náročné choreografie. „Fyzicky byl nejtěžší, už jen když se to zkoušelo, tak se každý den tanec jel třeba sedmkrát. Byli jsme hodně unavení. Ale ten třetí tanec byl krásný a fakt jsme si ho užili,“ svěřila se.

Vavřinec Hradilek pak ještě krátce nastínil, jak vůbec celý den před přenosem vypadá. Diváci si možná mohou myslet, že se taneční páry jen večer sejdou na místě činu, odtančí a jedou domů. Realita je ovšem jiná. Tanečníci se někdy sotva stíhají najíst.

„Ten den je fakt dlouhý. Lidé vidí jen ten přímý přenos, ale my jsme tady od devíti ráno, zkoušíme nejen kvůli sobě, ale i kamerám, pozicím, světlům a podobně. Je to náročné,“ dodal kajakář.

Reklama

Další články

Načítám