Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hasič Filip Křížek byl v Survivoru velký favorit na výhru. Avšak kvůli své práci nakonec byl nucen ostrov v Dominikánské republice opustit. Proto dobrovolně prohrál duelový souboj.

„Když jsem odjížděl do Survivoru, tak jsem jako hasič dostal byt a v práci jsem nedostal volno, které bych potřeboval. Takže bylo na mně, jestli si uchovám tu práci a jistotu bydlení pro sebe, přítelkyni a syna, nebo jsem mohl zkusit vyhrát Survivor. Mám raději jistotu a nechtěl jsem si hrát s tím, že ztratím všechno a pak bych neměl nic. To byl jeden z důvodů. Kdybych se nevrátil, tak bych mohl v Česku přijít o hodně věcí,“ řekl v pořadu Superchat.

Ač ho konec v Survivoru mrzí, tak v realitě dospěl k životnímu kroku. Hned po návratu požádal svou partnerku a matku svého syna o ruku.

„Když jsem odjížděl do Dominikánské republiky, tak jsem říkal, že o tom budu v Survivoru přemýšlet. Když jsem se pak vrátil, tak jsme jeli do Rakouska do Zoo, kde jsou pandy. Tak jsem ji tam požádal o ruku, je to tak,“ svěřil se Filip s tím, že s prstýnkem byly menší trable, ale všechno se nakonec zvládlo.

„Prstýnek jsem měl. Ptal jsem se jí, jakou má velikost prstu a řekla mi nějaké číslo, tak jsem prstýnek vybral, a když si ho pak nasadila, tak jí padal. Tak mi pak řekla, že se spletla a má menší velikost,“ dodal Filip Křížek, který nechal prstýnek zmenšit a teď sedne jako ulitý.

Reklama

Další články

Načítám