Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Snowboardistka Eva Adamczyková (31) a tanečník Jakub Mazůch (36) předvedli během šestého přenosu taneční show StarDance rebelské tango. Tančilo se na píseň z animovaného filmu Rebelka, v niž se převtělila i olympijská vítězka, která předvedla krásný výkon i s pořádně vlasatou parukou.

„S parukou jsem poprvé trochu bojovala, když jsme si to zkoušeli před generálkou. Byla by úplně v pohodě, ale krizový moment byl ten kotoul, kdy jsem se potřebovala odrazit rukama do stojky, ale nechtěla jsem si ji strhnout z hlavy. Nakonec mi ji parádně přidělali a nemusela jsem se vůbec bát. Dokreslilo mi to krásně tu rebelkovskou atmosféru,“ prozradila Eva Super.cz krátce po přenosu.

Také taneční partner Jakub byl s výkonem spokojený. Zároveň však promluvil i o momentu, kdy Evu lehce zradilo rameno.

„Za mě to bylo super. Ty jsi neřekla, že jsme technicky ten kotoul vyladili, ale vypadlo ti rameno. Tahal jsem Evču za nohu, abych jí odlehčil ruce, ale nevím, jak to dopadlo. O ramenu mi řekla, až když jsme byli u Marka Ebena,“ prozradil tanečník.

„Trošku mi vypadlo, tak jsem tak trošku zaskřehotala. Já k tomu mám dispozici, mně ty ramena vypadávají normálně, ale tohle nebylo vyhození. To bylo spíš takové cvaknutí. Protože se to postavilo trošku jinak, než mělo, nemohla jsem zabrat a překvapilo mě to. Ale jsem ráda, že jsme to zvládli, nic mě nebolí. Možná by to ani nikdo nepoznal, kdybychom na to neupozornili,“ dodala Eva s úsměvem.

Reklama

Další články

Načítám