Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Oblíbený herec Štěpán Benoni (39) končí v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2. Scenáristé si pro něj připravili tragický konec. Jeho postava záchranáře Marka zahynula při výjezdu záchranky, když se snažil pomáhat druhým.

Kromě zachraňování v seriálu boxoval, oženil se, s jinou partnerkou zplodil syna Tobíka, byl věrný i nevěrný a dost možná ze všech žen nejvíc miloval kolegyni Bibi v podání Mariky Šoposké (34).

A právě ta se ho v dramatické scéně marně snaží oživit. „Ano, je to ještě smutnější, než jsme si všichni v tvůrčím týmu i ve štábu mysleli. Marek byla jedna z dramaticky nejsilnějších a emotivně nejvděčnějších postav současné Ordinace. Prožil v ní, co se dalo, a Štěpán to vždy znamenitě zahrál. S obrovským charismatem, se sympatickým nadhledem. Už jsme se sice rozloučili během jeho posledního natáčecího dne, ale pro jistotu ještě jednou: Za všechno obrovské díky, Štěpáne,“ nechala se slyšet kreativní producentka Simona Matásková, která tak potvrdila, že diváci o svou oblíbenou postavu přijdou.

Smutní i jeho seriálová kolegyně Šoposká. „Ráda bych našla na spolupráci se Štěpánem i nějakou drobnou vadu na kráse, abych ho poškádlila, ale ať přemýšlím, jak přemýšlím, žádná prostě neexistuje. Od začátku jsme si sedli, hrajeme spolu i v divadle, takže jsme na sebe byli dokonale zvyklí. A propojení,“ říká seriálová Bibi.

Benonimu se po seriálu bude stýskat. „Marek se mi dostal pod kůži. Aby ne, když jsem měl díky němu možnost aspoň vzdáleně poznat práci záchranářů a získat tak jasnější představu, jaká dřina to je. Ovšem můj hrdina se neflákal ani v soukromí: na všechny ty lásky, nevěry, shledání, na seriálové partnerky i syna určitě nezapomenu. Díky všem v Ordinaci,“ vzkázal Benoni.

Reklama

Další články

Načítám