Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Začal předposlední večer StarDance, ze kterého vzejde finálová trojice, jež se příští týden utká o titul krále a královny tanečního parketu.

O finálový večer tančí Eva Adamczyková (30) s Jakubem Mazůchem, Darija Pavlovičová (22) s Dominikem Vodičkou, Iva Kubelková (46) s Martinem Prágrem a Vavřinec Hradilek (37) s Kateřinou Bartuněk Hrstkovou.

V devátém kole bude na programu valčík, tango, rumba, waltz, samba a paso doble.

Tím, kdo získá nepopulární bramborovou medaili, bude podle sázkařů Hradilek, už se ale ukázalo, že cesta StarDance, a především pak hlasování diváků jsou nevyzpytatelné a i mistr bookmaker se někdy utne. Favoritkou na vítězství pak zůstává Adamczyková.

„Vavřinec Hradilek zůstal i během svých tanečních vystoupení tak trochu kajakářem, což se mu podobně jako řadě profesionálních sportovců před ním patrně stane osudným. Postup do nejlepší čtyřky je asi maximem, kterého mohl populární Vávra dosáhnout, mezi největší favority rozhodně nepatřil. V podobné pozici se před startem soutěže nacházela i Darija Pavlovičová a Iva Kubelková, nicméně obě udělaly na parketu výraznější pokrok, což je zcela evidentní u známek od poroty. Postup do závěrečného večera by si tak určitě zasloužily spíše ony,“ řekl expert Fortuny Roman Kovařík.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám