Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Diskuse ohledně toho, jestli si moderátorka Iva Kubelková (46) zasloužila vypadnout z taneční soutěže StarDance před branami finále, se rozhořely hned po neúprosném verdiktu. Někteří fanoušci si nyní dokonce stěžují, že nešlo pro Ivu Kubelkovou a Martina Prágra posílat hlasy!

Na technický problém poukázala mimo jiné žena obávaného porotce Zdeňka Chlopčíka (67) Brigita, která zveřejnila dokonce snímek displeje telefonu s nedoručenými zprávami. „Absolutně neměli vypadnout oni dva. Posílali jsme hlasy, ale bylo to přehlcené a nešlo to odeslat. Iva je neskutečná, jako človíček se srdcem na pravém místě, tak i jako tanečnice. Nemáte se za co stydět,“ napsala Brigita Chlopčíková v diskusi na facebookovém profilu pořadu StarDance. Další fanoušci ovšem nejdou pro ostrá slova daleko a v souvislosti s nefunkčním hlasováním používají i výrazy jako podvod a vedení soutěže osočují z toho, že vše je jen divadélko a vítěz je daný dopředu.

Česká televize se brání, že hlasovat šlo bez problémů, posílat hlasy šlo ve stanoveném čase, kdy jsou otevřené brány. „Pokud nepřijde z určitého čísla žádná SMS, je možné usuzovat, že na daném čísle jsou u mobilního operátora zablokovány služby na prémiových číslech, které jsou pro hlasování nezbytné. Zda jsou na čísle tyto služby aktivované, si může ověřit pouze majitel čísla. Zároveň každý z operátorů má nastavené svoje limity pro maximální výši plateb za prémiové služby a při jejich překročení tuto službu blokuje,“ vysvětlila mluvčí Vendula Krejčová s tím, že ani přímo od mobilních operátorů nebyly hlášeny výpadky.

Není to poprvé, co diváci na podobný případ poukazují. V roce 2021, kdy se proti sobě ve finále utkali herec Jan Cina (36) a krasobruslař Tomáš Verner (37), se napřed omylem započítávaly do finále i hlasy poslané v semifinále a poté několik hodin hlasování nefungovalo.

Reklama

Další články

Načítám