Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S dalším týdnem je zde další parta těch, kteří se snaží o výhru v pořadu Prostřeno. Tentokrát se o peněžní výhru pere převážně pánská společnost s jedinou mladou dámou u stolu.

A právě středeční hostitelka Pamela už stihla vyvolat pořádný rozruch. Ostatní soutěžící vzala do velmi luxusního prostředí. I proto se jí hosté ptali na peníze nebo sugar daddyho. Nakonec však byla Pamela pánům trochu pro smích, protože po šmejdění zjistili, že v brněnském mrakodrapu nebydlí, ale pronajala si v něm apartmán, protože má malý byt.

Tohle bydlení také využila jako zábavu, pánové se například mohli podívat na bazén, do kterého ale nesměli.

Prostřeno 2

Třešničkou na dortu pak bylo Pamely tvrzení, že losos není maso. „Je to jedno z takových bezmasých jídel, ať víte, že i bez masa se dá stolovat,“ řekla během podávání pokrmu. Později se také ukázalo, že jídlo nesolila, a to z důvodu, že ryba žije ve slané vodě, tedy je nasolená a další dávku soli nepotřebuje. „Myslím si, že slanost tomu dodává to, že ta ryba žije ve slané vodě. Proto je to maso tak slané a myslím si, že už by se nemělo extra solit,“ dodala, čímž si i protiřečila tím, že lososa tentokrát k masu přirovnala.

Nejen hosté, ale také diváci přemýšlí, zda si Pamela dělá ze všech pouze legraci nebo to myslí vážně. V medailonku navíc tvrdí, že by nikdy nesnědla maso.

„A ta hláška je tu! Ryba je slaná, páč žije ve slané vodě. Tak ta se hodí opravdu jen k loupání brambor. Vyučená v gastru a nic neumí a nezná,“ uvedl jeden z diváků. „Tak ona si pronajme apartmán za 10 tisíc, aby mohla uvařit a mohla se předvést.

Falešná pipka a díky jejímu bodování to vlastně vyhraje a bude si říkat, jak je úžasná,“ napsal další. „Nic neumí, ale je namyšlená a celý týden přechytralá. Moudra, která z ní padají, jsou neuvěřitelná. Zábava jako koukání na bazén, to fakt nevymyslíš. Vypadá to, že dělá někomu reklamu na možný pronájem bytu,“ tipnul si další fanoušek pořadu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám