Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jak se říká, lež má krátké nohy a jedna dostihla také Davida z Big Brothera, který dle televize Nova zatajil závažné informace o své minulosti. Dle informací Plus7dní byl David v minulosti členem zločineckého gangu, jak jsme již psali.

Tohle závažné porušení ho tak stálo místo v reality show. Během běžného fungování v domě Big Brothera byl povolán do zpovědnice, kde mu byla tahle informace sdělena.

Big Brother

„Podepsal jsi tento dokument, kde jsi souhlasil s několika podstatnými věcmi. V této smlouvě je jeden podstatný článek, zda se zaručujete, že vaše nahrávky a příspěvky v pořadu a všechny informace, které jinak poskytnete společnosti, budou čestné a pravdivé. Víš, že si vážíme pravdy, ty jsi se rozhodl skrýt informace, které jsou v rozporu se zněním smlouvy, které jsi podepsal. A to znamená porušení této smlouvy. Podle pravidel formátu musí tvá účast nyní skončit,“ řekla televize Davidovi ve zpovědnici. „V pořádku, respektuji to. Těším se na rodinu,“ odpověděl David krátce. Do domu už se nesměl vrátit, dokonce si ani sbalit věci. To dostali za úkol šokovaní spolubydlící, kteří přesto netuší, proč přesně byl David diskvalifikován.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám