Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Oblíbená seriálová dvojice Marek Němec (43)Sabina Laurinová (52) se opět potkala na natáčení seriálu. A to po dvou a půl letech. Diváci si je v minulosti oblíbili v Modrém kódu, kde hráli legendární zamilovaný pár Mery a Davida.

„Všechno se tehdy potkalo, přesně jak mělo. My to asi hráli dobře, když si lidi ty dva oblíbili a mají je stále rádi. I dnes nám lidé Mery a Davida připomínají a vzpomínají na ně,“ prozrazuje Sabina a dodává, že si toho velmi váží.

Nově se společně objeví v ZOO, nikoliv ale jako pár, což by si určitě každý přál. Dosud se v seriálu míjeli, na společnou dějovou linku se ale coby Alice a Charlie těšili.

„Den před natáčením jsem si vzal do ruky scénář a učil se texty, až došlo na vtipné chvíle, kdy se Alice Charlieho ptá, zda je ten kardiochirurg, kterému sponzorovala výzkum kmenových buněk. Říkal jsem si, že to je skvěle napsané a hledal, kdo je Alice. Když jsem zjistil, že to je právě Sabina, tak jsem si řekl, že to nemůže být náhoda. Hned jsem jí psal, co s tím budeme dělat,“ vysvětluje Marek, který do té doby neměl se svou hereckou kolegyní v ZOO co do činění.

„Bylo to vtipné, protože jsme měli předstírat, že se neznáme, ale i tak jsme se tam snažili propašovat nějaké pohledy. Zůstali jsme profesionálové, určitě bychom si to užili víc, kdybychom to netočili v sedm ráno. Nakonec se nám to ale rozpadlo,“ směje se Marek, který opět zdůraznil, že milenecký pár se Sabinou hrát nebudou. Do scénáře by ale přece jen nějaký posun propašoval.

„Jedině bych to posunul tak, že by se Charliemu o Alici mohlo zdát, že jsou třeba doktor a sestra, to by bylo jediné východisko,“ uzavřel Marek Němec.

Reklama

Další články

Načítám