Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá manželka zpěváka Matěje Rupperta (46) Karolína si zahraje v seriálu ZOO, kde bude bezostyšně balit zadaného fotografa Filipa v podání Tomáše Kluse (37).

„S Tomášem se znám, i s jeho ženou. Víme o sobě a já je mám oba ráda. Tomáš je sympatický a moc mi na natáčení pomohl. Celé to zlehčoval, nicméně svádět muže neumím ani v reálném životě, tak uvidíme, jak to vyšlo na kameru,“ popisovala s ostychem Karolína Ruppert která se z veřejného života stáhla, dříve byla známá především jako zpěvačka.

Momentálně učí děti zpěv. „Mám jich 150 a je to krásná práce. Když mají děti chuť zpívat, tak je vedu. Hlasivky jsou sval, takže jdou vycvičit stejně jako jiné svaly. Samozřejmě talent je něco jiného, ale když chce někdo zpívat, tak by měl hlas trénovat každý den. Já se snažím i méně nadané děti motivovat k tomu, aby si věřily a nestyděly se a byly schopné si s chutí a sebevědomě zazpívat. Sama bohužel děti nemám, takže tato práce mě obrovsky naplňuje,“ říká.

V herectví o sobě pochybuje, vracet se nechce ani ke zpěvu. „ZOO mě bavila, ale mám o sobě jako ,herečce´ velké pochybnosti. Do veřejného života, jako zpěvačka, už se ani moc nechci vracet. Prošla jsem si rakovinou a tehdy jsem musela všechno ze dne na den utnout a vše přizpůsobit léčbě. Celý život se mi obrátil vzhůru nohama a pak už jsem se na pódia nevrátila,“ dodala Karolína Ruppert. Nabídky na zpívání ale neodmítá.

„Nikam se ale netlačím. Minulý rok jsem odzpívala jako vokalistka několik koncertů v rámci turné Lucie v opeře a to byl pro mě doslova dar. Užila jsem si to jako nikdy předtím a v těch chvílích jsem byla každou buňkou šťastná.“

Profesně ji ale baví učit děti. „Učení malých dětí je nádherná a velmi obohacující činnost. A druhá věc, která mě naplňuje, je pomoc potřebným. Na jaře 2022 jsem začala pomáhat těhotným ženám v těžkých životních situacích. Ve spolupráci s Člověkem v tísni pomáháme těhotným matkám v nouzi. K dnešnímu dni jsme pomohli víc jak 500 maminkám a opravdu to byly těžké osudy a případy,“ uzavřela Karolína Ruppert.

Související témata:
Karolína Ruppert

Reklama

Další články

Načítám