Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bulharka Andrea Ivanova se toužila proslavit jako žena s největšími rty na světě. A co se týče velikosti její pusy, opravdu těžko bychom hledali konkurenci. Její posedlost extrémním vzhledem ale u rtů nekončí. Tentokrát chtěla Andrea vyzkoušet, co všechno vydrží, a navzdory protestům a varováním lékařů podstoupila šílený experiment.

V jednom dni si nechala píchnout několik výplní do brady, čelisti, znovu zvětšit rty a obě tváře. Naprali do ní tolik kyseliny hyaluronové najednou, že je s podivem, že jí tvář nepraskla.

„Můj doktor už mi to nechtěl píchat,“ přiznala dokonce. „Ale já na tom trvala. Nehodlám s tím přestat.“

Výplně si doposud nechávala aplikovat zvlášť, v různé dny do různých částí obličeje. Teď to sfoukla vše najednou. „Chtěla jsem zjistit, kolik injekcí moje tělo vydrží,“ šokovala.

Kvůli tomuto nápadu musela vyhledat lékaře v Německu, protože ten její ji odmítl. Přikrášlení podstoupila 21. února, a i když byla nejprve nadšená, musela přiznat, že to tentokrát opravdu bolelo.

Na sociální síti si fanouškům postěžovala, že se nemůže smát ani skoro jíst, ale doufá, že si vše brzy sedne.

Ovšem pokud jste si mysleli, že má tímto Andrea splněno, jste vedle, jak ta jedle. Ve zvětšování nejen rtů hodlá pokračovat. Nemá strach, že by jí hrozila nějaká zdravotní rizika, lékařům prý důvěřuje navzdory tomu, že ji už skoro všichni odmítají.

„Už mám v plánu další zákrok. Odteď budu chodit na víc injekcí v jednom dni. Činí mě to šťastnou,“ dodala na závěr spokojeně a nám nezbývá než doufat, že to její obličej vydrží.

Související témata:
Výplně kyselinou hyaluronovou

Reklama

Další články

Načítám