Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Další ze svých bizarních modelů v předvánoční čas vynesla Bianca Censori. Během druhé adventní neděle zavítala i se svým mužem Kanyem Westem (46) na veletrh současného umění Art Basel v Miami. Sama přitom působila tak trochu jako dílo moderního umění ve svém vlastním pojetí. Není divu, že se na ni upíraly zraky snad všech kolemjdoucích…

Censori tentokrát své odění povýšila o další úroveň. Její model totiž sestával z průsvitného tělového body, tentokrát bez nohavic, dále lodiček na podpatku a chlupaté čepice. Bianca zřejmě dbá o své zdraví, a když už je jinak téměř nahá, alespoň hlavu má v teple.

Jak je známo, Bianca rozhodně není zastánkyní podprsenek, a nejinak tomu bylo i tentokrát. Poprsí si velice ledabyle „kryla“ obrovským plyšovým medvědem. I zde byl ovšem vidět určitý posun od hotelového polštáře…

Kanyemu se tak velice nenápadně daří proplout téměř bez povšimnutí mezi davy lidí. Většina z nich totiž konsternovaně zírá na jeho ženu, která se rozhodně nemá za co stydět. West, jenž si už nějaký čas nechává říkat Ye, byl rovněž od hlavy až k patě oblečen do bílé barvy, a jak už se u něj v poslední době stalo zvykem, halil si i hlavu. Na zádech jeho mikiny byl pouze jeden potisk, který připomínal černou orlici, státní znak Německa.

Reklama

Další články

Načítám