Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Briley Coates z Norfolku vyndávala prádlo z pračky, když si v bubnu všimla černého pytlíku. Po bližším ohledání s hrůzou zjistila, že šlo o popel její zesnulé babičky Shirley.

Překvapivě to ale vzala s humorem, na videu, o které se podělila na sociálních sítích, je dokonce slyšet, jak říká „Vyprala jsem si babičku,“ a hihňá se.

Briley věří, že za vším stojí její kocour Menace. Podezřívá ho, že jí vlezl do skříně, kde byl babiččin popel schován, a hrál si s ním. Sáček pak podle její teorie skončil v koši na prádlo.

„Je vážně hrozný. Před chvílí jsem ho našla, jak tu běhá s babičkou v puse,“ popsala, co kocour provádí s ostatky její babičky.

„Moje babička vždycky říkala, že tu bude pořád, a já tomu věřím,“ dodala dojemně Briley s tím, že si z ní určitě babička i po smrti dělá legraci.

Babiččin popel naštěstí kocourovy hrátky i vyprání v pračce přežil. Bůh žehnej plastovým sáčkům. Video, o které se Briley na TikToku podělila, pobavilo i sledující. A líbilo se tolik, že má už milion zhlédnutí.

Související témata:
Briley Coates
Praní prádla

Reklama

Další články

Načítám