Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pokud má někdo pocit, že nikdy nemůže shodit nadbytečná kila, může se podívat na příběh britské hvězdičky Chanelle Hayes. Kdysi se proslavila v show Big Brother, od té doby se ale na přetřes dostává hlavně její váha, která klesá a stoupá jako na horské dráze.

Když se Chanelle v roce 2007, tehdy jako devatenáctiletá studentka z Yorkshire, objevila v reality show Big Brother, neměla snad ani deko navíc. Později ale vyšlo najevo, že v těchto letech skoro nejedla a brala projímadla, aby si udržela svou vysněnou váhu. Během let šla kila nahoru a na pozdějších snímcích v plavkách byla zvěčňována téměř o šest desítek kil těžší žena.

Chanelle se ale s tím, kolik jí ukazovala váha, nechtěla smířit, a tak podstoupila vše možné, aby opět shodila. A podařilo se. Díky operacím a změně životního stylu se z prostorově výraznější dámy stal opět proutek, kvůli povislé kůži pak ale musela podstoupit další operace. Nedávno Chanelle přiznala, že kvůli hubnutí už byla pod kudlou devětkrát.

V současné době je se svým tělem spokojená a říká, že zákroků rozhodně nelituje. „Od té doby, co jsem zhubla, jsem mnohem milejší člověk. Byla jsem prostě pořád tak smutná, nebo pořád ve špatné v náladě. Došlo to do bodu, kdy jsem už nechtěla chodit ven, takže jsem zůstala sama,“ napsala na sociální síť.

V prosinci si navíc Chanelle nechala vylepšit i poprsí a teď přišel čas na to, aby své křivky řádně předvedla. Nafotit se nechala v modrých plavkách, které nechávají jen málo prostoru pro představivost a nutno říct, že její tělo vypadá nejlépe za poslední roky. Tak se i vy podívejte v naší galerii na to, jak to Chanelle v současné době sluší.

Reklama

Další články

Načítám