Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelce a influencerce Raveně Hanniely se nedávno povedl pěkný kousek. Letuška ji požádala, ať se před nástupem do letadla laskavě převlékne. Ravena se totiž rozhodla, že poletí ve velmi úsporném modelu, který působil spíš jako spodní prádlo.

Třiadvacetiletá Brazilka byla na cestě z Londýna do rodné země, když jí bylo řečeno, že je nevhodně oblečená. Na sebe si vzala pouze růžové sportovní kraťasy a podprsenku a nutno dodat, že mohlo jít klidně o plavky.

Raveně nepřišlo, že by na jejím outfitu bylo něco špatně. Kromě toho se převléknout nemohla, veškeré oblečení měla v kufru v zavazadlovém prostoru. Letušce tedy řekla, že to nepůjde, a trvala na tom, že poletí.

„Zeptala jsem se jí, kde je psáno, že nemohu cestovat ve sportovním oblečení,“ popsala trapný moment svým sledujícím.

Na to konto se prý ovšem letuška nasupeně otočila na podpatku a odkráčela. Ravena se nakonec převlékat nemusela a doletěla domů v úsporném modelu.

Pokud pomineme vhodnost jejího oblečení, zajímá nás jediné. Jak je možné, že spoře oděné modelce nebyla v březnu na londýnském letišti zima? Už jen při pohledu na ni a myšlence na klimatizaci v letadle mrazí. Nezbývá než doufat, že nenastydla.

Související témata:
Ravena Hanniely

Reklama

Další články

Načítám