Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Gracie Bon vzbudila mnoho pozornosti, když na sociální síti vyzvala letecké společnosti, aby zvětšily sedadla v letadlech, protože se jí do nich údajně nevešel zadek. Modelku sledující hojně osočují, že je celá umělá, ona ale plastiky popírá. O to víc se jí vysmáli, když se pochlubila snímky z mládí.

Fanoušci jsou přesvědčeni, že panamská kráska podstoupila několik zákroků na těle i v obličeji. Ona se však zarputile brání.

„Život se změní, když se začnete mít rádi. Jsem šťastná za všechny, co mě sledují od začátku, i za kritiky, kteří mi závidí. A ne, nemám žádnou plastiku v obličeji,“ vzkázala 4,8 milionu sledujících u fotografií, které jejímu tvrzení ale moc nepomohly. Rozdíl uvidíte od druhého slidu dále.

Gracie je na nich totiž k nerozeznání. Někteří ji sice chválili, že je přirozeně krásná, většina ale nevěří.

Trollové jsou přesvědčeni, že modelčina krása rozhodně není přirozeného původu. A dokonce by upřednostnili, kdyby Gracie plastiky přiznala.

Ačkoli popřela zákroky v obličeji, o svých pověstných křivkách se šestadvacetiletá brunetka rozhodla pomlčet.

Sledující si nicméně myslí, že má minimálně jednou zvětšená prsa, několikrát zadek, plný obličej botoxu, výplní a alespoň plastiku nosu. Uvidíme, jestli se modelka k takovým tvrzením ještě vyjádří.

Myslíte si, že se Gracie změnila přirozeně, nebo je samá plastika? Hlasujte v naší anketě!

Změnila se podle vás Gracie díky plastikám?
Rozhodně ano, ten rozdíl je neskutečný!
93,8 %
Připadá mi přirozená.
6,2 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 5379 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám