Hlavní obsah
Článek

Představte si, že se seznámíte se svým idolem a splní se vám sen, on o vás projeví zájem. Dá vám ale podmínku, že než si něco začnete, musíte zhubnout. Přesně to se stalo influencerce Alex Le Tissier.

Slavný fotbalista jí doporučil, aby zhubla, pak že se s ní vyspí. Šlo prý o hráče z Ligy mistrů, kterého si však nepřála jmenovat. Dokonce jí údajně dal nějaké tipy, jak s váhou zatočit.

Dotyčný ji sám kontaktoval na Instagramu a asi týden si psali, než došlo na peprnější konverzaci a výměnu explicitních snímků. Pak ale došla řeč na její váhu, a to Alex nakrklo.

Čtyřnásobnou maminku v minulosti krutě trollili na sociálních sítích kvůli její váze, a tak rozhodně nechtěla poslouchat stejné řeči od potenciálního nápadníka.

„Nechci se tě dotknout, ale kdybys shodila tak 6 kilo, byla bys top kost. Můžu ti poradit, jak na to? Pak bych o tebe měl zájem a rozhodně bych s tebou spal,“ zněla zpráva od fotbalisty.

Než ho Alex zablokovala, odepsala mu: „Kdo si k… myslíš, že jsi?“ Influencerka pochopitelně zuřila. „Jako by mi prokazoval nějakou laskavost. To tedy ne. Je to směšné,“ nechala se slyšet.

Alex se proslavila během pandemie, kdy začala prodávat své sexy snímky. Ačkoliv je na sítích velmi populární, často je terčem kritiky. A bohužel ji slýchá i od vlastní rodiny.

Její tchán, slavný bývalý fotbalista Matt Le Tissier, ji údajně nařkl, že je „špatná matka“, a přestal se s rodinou svého syna vídat. A to jen kvůli její práci. Alex je přitom ta, kdo rodinu zajistil.

Jako by toho nebylo málo, neustále poslouchá i narážky na svou váhu. To je podle ní bohužel stinná stránka slávy.

„Miluji své tělo takové, jaké je. V minulosti jsem se tím trápila, ale teď bych nemohla být spokojenější. Kdybych se zoufale potřebovala s někým vyspat, ani za nic bych se kvůli němu neměnila,“ dodala k nabídce slavného fotbalisty.

A jestli by někdy s takovým sportovcem šla na rande? „Možná bych se s nějakým vyspala, ale na vztah jsou příliš hloupí,“ usoudila nakonec.

Alex je se svým mužem 10 let, ale znají se od dětství. Mají otevřené manželství, aby vztah trochu osvěžili.

Další články

Načítám