Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Ella Halikas je holka krev a mlíko a právě díky tomu, že v modelingu tak trochu vyčnívá, si ji každý zapamatuje. Její odlišnost jí vynesla už hromadu peněz nebo třeba možnost pózovat pro Sports Illustrated. Ne každý jí ale fandí.

Šestadvacetiletou modelku roky odmítali, než konečně prorazila. Dala si za osobní cíl změnit svět modelingu. Dnes předvádí pro značky, jako je Skims Kim Kardashian nebo Good American Khloe Kardashian, Ford a mnoho dalších.

Po Ashley Graham je jednou z nejpopulárnějších plus-size modelek v USA. Právě Ashley jí byla vzorem, díky ní konečně sebrala odvahu jít za svým snem stát se modelkou. Tři roky dřela, než si ji konečně všimla značka Sports Illustrated.

Ačkoliv ji nesčetněkrát odmítli, Ella nepřestávala věřit, že její čas přijde. Sama si najímala fotografy, aby měla materiál pro své sociální sítě. A nakonec se vyplatilo.

„Ty části těla, které jsem na sobě dřív nenáviděla, dnes miluji,“ uvedla v rozhovoru pro The Sun. „Moje široké boky, silná stehna, tak dlouho jsem je nemohla vystát a teď na ně nedám dopustit.“

I dnes se ale najdou tací, co se snaží její sebevědomí podkopat. Krutě ji trollí online, především na TikToku. „Píší mi, že vypadám lépe v Mekáči než na přehlídkovém mole. Že jsem tlustá a škaredá. Nebo ať jdu radši do fitka,“ popsala.

Ella přiznala, že je těžké takové ohavnosti nebrat osobně. Denně si tak musí připomínat, že to není o ní, ale o haterech, kteří mají problémy především sami se sebou.

Související témata:
Ella Halikas

Další články

Načítám