Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Denise Rocha už nažhavila nejednoho sledujícího na Instagramu. Teď se ale fanoušci „nejvíc sexy právničky světa“ dočkali ještě větší nálože pořádně sexy fotek. Už podruhé totiž fotila pro přední pánský magazín.

Tentokrát se objevila na obálce afrického Playboye, kde zapózovala nahá. Na fotografii zakrývá její obnažené vnady pokojová rostlina.

Sexy Brazilce se změna profese vyplatila, ani jako právnička by nevydělala tolik, kolik vydělá prodejem sexy snímků na placené sociální síti. Ačkoliv si jako modelka vede dobře, rozhodla se nicméně vrátit ke studiu.

V rodné zemi si plánuje otevřít kurz sexuologie a je odhodlaná vyučovat rozkoš. Její zevnějšek jí k tomu nejspíš bude dobrou pomůckou.

Denise rozhodně nevyznává přirozenou krásu, za plastiky utratila v přepočtu sedm milionů korun, a když nedávno podávala žádost o nový řidičský průkaz, úředníci jí nevěřili, že je na fotce starého dokladu ona. Tak moc se změnila.

Modelka má za sebou tři zvětšení poprsí, plastiku nosu, liposukci, plastiku v oblasti intimních partií, pravidelně také chodí na botox nebo chemické peelingy.

Zákroky se jí nicméně vyplatily, dopomohly jí totiž k upoutání pozornosti a zástupům obdivovatelů, kteří pod jejími příspěvky rozhodně nešetří komplimenty.

Další články

Načítám