Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nina Peterson je čtyřnásobná matka, která je ve čtyřiceti letech v důchodu. Dávno nemusí pracovat, protože se nechávala vydržovat pracháči, a teď má vystaráno. Ti jí v průběhu „kariéry“ zaplatili nespočet plastik, včetně obřích silikonů. Nina proto nyní radí ostatním ženám, jak následovat jejího příkladu.

Rodačka z Floridy se sama označuje za nejslavnější „sugar baby“ v důchodu na světě. Kariéru postavila na tom, že randila zásadně s muži s tučnými konty, kteří jí dopřáli život v luxusu.

Teď už se nepotřebuje nechat vydržovat, a tak koučuje druhé. „Když jste sugar baby, lidé si to často zaměňují s prostitutkou, ale to je blbost,“ uvedla v podcastu Hooked On The Look.

Dle vlastních slov pomáhá ženám, aby zkrásněly, byly lepšími verzemi sebe samých a našly vysněného boháče, který se o ně postará.

A dohazování jí slušně vydělává. Muži jí platí v přepočtu 118 tisíc korun za to, že je dá dohromady s mladou dívkou. Takové dívky sama učí, jak být dokonalou sugar baby.

Nina se sama sobě nikdy nelíbila, a tak si pomohla k vysněnému vzhledu plastikami. Poprvé šla pod kudlu v 16 letech. Nechala si zvětšit poprsí. Od té doby utratila za plastiky přes milion korun.

Prsa si nechala zvětšit už šestkrát, ta jsou nejspíš nejvíc nápadná, k tomu má upravený nos, výplně po celém obličeji, a za to všechno platili její nápadníci.

„Vždycky říkám holkám, ať si nelámou hlavu s tím, co si o nich druzí myslí. Oni jim nezaplatí nájem, nekoupí maserati nebo luxusní sídlo,“ nechala se slyšet.

Ideální kandidátka je podle ní mladá dívka s ambicemi, která hledá zajištěného partnera. Muže, kterým dívky dohazuje, si Nina pořádně proklepne. Detailně prozkoumá jejich minulost a kariéru.

Nina sama takhle z klientů vydojila miliony liber. Ovšem, než začala randit se staršími muži, co ji vydržovali, měla mnoho brigád. Žádná ji ale netěšila.

„Vždycky jsem randila s podnikateli z ciziny. Pokaždé jsem měla jen jednoho. Rádi mě zahrnovali drahými dárky. Poskytla jsem jim, co potřebovali, a oni mě zajistili,“ popsala bez skrupulí.

Díky svému „povolání“ má dle svých slov neomezené možnosti, cestuje po světě, vydělává peníze a seznamuje se s velmi milými gentlemany.

Související témata:
Nina Peterson
Sugar baby

Reklama

Další články

Načítám