Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sedmatřicetiletá Demora Avarice ze Západní Virginie se jako zasloužilá matka vrhla na poměrně neobvyklou kariérní dráhu. V době, kdy měla pět dětí ve věku od dvou do devíti let a bojovala s depresemi, musela navíc zvládat pracovní povinnosti, jelikož její manžel studoval práva a nemohl studia skloubit s prací. Přestože nevěděla, kde jí hlava stojí, rozhodla se pro radikální úpravy zevnějšku. Svého rozhodnutí dnes rozhodně nelituje, jelikož si jako fetiš modelka na internetu vydělává pořádný balík.

„Začala jsem blogovat v roce 2011, abych pomohla vydělat nějaké peníze navíc v době, kdy můj manžel Grievence studoval práva. Můj blog byl o způsobech, jak si přirozeně vylepšit poprsí, což bylo téma, které mě velmi zajímalo. Slavila jsem s ním slušný úspěch, zkoušela nejrůznější bylinné doplňky, masáže a jiné věci, abych docílila většího poprsí,“ svěřila se Demora.

Když se rodina musela přestěhovat, přemohly ji navíc hluboké deprese. „S ohledem na hysterektomii (odstranění dělohy, pozn.red.) a několik císařských řezů byl můj podbřišek v žalostném stavu a nezáleželo na tom, jak moc jsem cvičila, nepomáhalo to. Rozhodla jsem se, že chci plastickou operaci,“ dodala Američanka s tím, že k rozhodnutí přistupovala s maximální vážností.

„Nikdy jsem si nepředstavovala, že budu připravena dát tolik peněz za operace. Pak se mě ale jednou Grievence zeptal, jestli je to to, co opravdu chci, a já bez váhání řekla, že ano. Pak mi pomohl najít ty správné chirurgy a vyřešit finance. Dokonce i můj specialista na duševní zdraví, který se mnou byl během celého mého boje s depresemi, o mém rozhodnutí věděl a podporoval mě. Dlouho a intenzivně jsem o tom přemýšlela a byla si tím naprosto jistá,“ vysvětlila s tím, že i když měla už tak velká prsa, měla hruškovitější tvar, než chtěla. Demora se nakonec rozhodla seznam operací rozšířit.

V roce 2012 podstoupila abdominoplastiku (zpevnění břicha), plastiku boků, čtyři tukové transfery, jimiž si nechala zvětšit poprsí, čtyři BBL (brazilské pozvednutí a zvětšení pozadí) vlastním tukem, zmenšení dvojité brady a několik liposukcí. Celkem Demoru zákroky vyšly v přepočtu na 1,1 milionu korun.

„Bylo toho hodně. Mám to poněkud zamlžené, je to už několik let a všechny ty léky po operacích mi poněkud zamlžily paměť. Ale jasně si pamatuji, že moje první operace byla nejhorší. Měla jsem čtyři procedury najednou,“ přiznala žena, kterou po celou dobu maximálně podporoval její muž, za nějž je provdaná už šestnáct let. Grievence je prý její skálou a pevným bodem a zároveň hraje zásadní roli v obsahu, který Demora sdílí na internetu. Je to prý její fotograf, redaktor i parťák v jednom.

„Neuvěřitelně mě podporoval před, během i po mých operacích a naše manželství je silnější než kdy předtím,“ tvrdí žena, která působí hned na několika platformách a má několikero stránek s fankluby.

Související témata:
Demora Avarice

Reklama

Další články

Načítám