Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Jazmyne Day (29) bývala účetní na hranici obezity, jak sama přiznává. Pak se ale rozhodla, že se stane modelkou. Zhubla 27 kilo a nechala si výrazně zvětšit prsa, na která nyní vábí sledující na sociálních sítích. A že jí to jde.

Ať už zapózuje ve fitku, nebo při tenise, sledující věnují pozornost převážně jejímu poprsí, které je skutečně nepřehlédnutelné. Ačkoliv prošla velkou fyzickou i psychickou proměnou, samotnou ji překvapuje, že fanoušky zajímají pouze její ňadra.

„Často mluvím o tom, jak jsem bývala v depresi, na hranici obezity, ale lidé prostě nevidí nic jiného než můj hrudník,“ popsala pro britská média.

Na svém profilu sdílí fitness tipy pro ženy, které by také rády zhubly. Bohužel se jí ale dostává i notné dávky hejtů.

„Je to vtipné. Hejtují mě, i když sdílím fitness rady. Mluvím o stravě, protahování a celkovém zdraví, ale lidé vidí jenom kozy,“ dodala netrpělivě.

Jazmyne, která se kvůli práci dokonce přestěhovala do Las Vegas, přiznala, že by byla ráda, aby ji ve světě fitness brali vážně.

Kromě placené sítě s peprným obsahem si tak založila profil na TikToku, kde sdílí videa, na nichž cvičí. Hned z prvního videa byl virál a vyneslo jí velkou popularitu. A není se čemu divit, jak se ostatně můžete přesvědčit níže.

@jazmynedayfitness

Back to adding conditioning into my routine! 😤 I focused for a long time on strength and eventually got to doing a 3x3 deadlift for 225lbs 💪 But I missed some of the more “fun” things in the gym 😅 #sledpush #conditioning #strengthandconditioning #foamroll #cardio #cardioworkout #fitness #fitnessmotivation #girlswholift #leggings #viral #viralvideo

♬ "Push It To The Limit" from the Motion Picture "Scarface" - Brian "Hacksaw" Williams
Související témata:
Jazmyne Day

Reklama

Další články

Načítám