Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Amee Gleadell z Lincolnu byla vždycky pyšná na svůj zevnějšek. Matka patnáctiměsíčního syna je vděčná za svou přirozenou krásu a dobrou figuru a ráda se parádí. U jiných maminek ale příliš oblíbená není a myslí si, že je to právě kvůli tomu.

Podle Amee jí závidí, že je krásná i bez make-upu nebo výplní rtů. „Matky ze skupinek, kam chodíme, mě dost odsuzují. Myslím, že žárlí. Koukají na mě spatra, protože nemám napíchanou pusu a vlasy od kadeřníka,“ míní pětatřicetiletá maminka.

Ta se udržuje ve formě cvičením v posilovně a běháním se synem. Kromě toho chodí plavat a každé ráno cvičí jógu. Jí zdravě, má vždy upravené nehty a nikdy by prý nevylezla ve starém obnošeném oblečení nebo teniskách.

„Nechápu, že také nechtějí, aby jim to slušelo, ale nikdy nevíte, jak to má doma ten druhý, měly bychom si spíš pomáhat,“ nechala se slyšet brunetka.

Tu prý také hodně odsuzují, když kojí syna na veřejnosti. To dělá i v práci, třeba při vaření. Má svou cateringovou společnost a syna bere s sebou.

„Když ho kojím, muži na mě úchylně čumí a matky mě odsuzují,“ vrtí hlavou s tím, že je pyšná, že je svou vlastní paní a dokázala spojit práci s mateřstvím. Soudy druhých prý s jejím sebevědomím neotřesou.

Související témata:
Amee Gleadell

Reklama

Další články

Načítám