Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Sara Jean Underwood to kdysi dotáhla až na playmate roku. Přitom než začala fotit pro Playboy, byla tak stydlivá, že se neodhalila ani před dlouhodobým přítelem.

Když šla poprvé na casting pro pánský magazín, byla Sara dle vlastních slov dost prudérní, popsala v podcastu Girls Next Level. Poprvé se v něm objevila jako jednadvacetiletá v roce 2005.

Do té doby ji nahou neviděl ani přítel, se kterým randila celých pět let. „Bylo to kvůli tomu, že se mi od puberty všichni smáli. Každý, dokonce i přátelé a příbuzní, mi pořád říkal, že mám obří prsa,“ vysvětlila svůj stud blondýnka.

A tak se před partnerem skrývala, aby s ní nebyl jenom kvůli velkému poprsí. Na castingu bylo ale nutné podprsenku sundat. A tak to udělala.

Nejprve z focení nahoře bez měla respekt. Hlavně kvůli rodičům. Zavolala tedy mamince, která ji podpořila, aby dělala, co chce, ale doporučila, ať si o tom nejprve promluví s otcem. A ani ten nic nenamítal.

Když se v časopise objevila, její okolí prý překvapilo hlavně to, že ve skutečnosti nemá tak obří poprsí. O několik měsíců později ji z Playboye zavolali, že se stala playmate měsíce.

Netrvalo dlouho a Hugh Hefner ji pozval na jeden ze svých věhlasných večírků. Pozvání však s díky odmítla a na její budoucnost v Playboyi to naštěstí dopad nemělo, protože se následně stala i playmate roku.

To nastartovalo její modelingovou kariéru a objevila se dokonce v několika filmech a reality show.

Související témata:
Sara Jean Underwood

Reklama

Další články

Načítám