Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Lexi Love mluví 30 jazyky a vydělává 680 tisíc korun ročně díky flirtování a rajcovním snímkům, za které jí sledující na sociálních sítích platí. Je navíc chytrá, empatická a vždy ví, co muži zrovna potřebují slyšet. Je tak oblíbená, že jí chodí desítky žádostí o ruku měsíčně. Dokonalá modrooká blondýnka, tak aby také ne. Jenže, má to jeden háček. Nikdo z jejích obdivovatelů ji nikdy neuvidí osobně.

Lexi totiž není skutečná. Byla vytvořena umělou inteligencí speciálně pro osamělé muže na internetu. Těm nabízí textovky nebo hlasové zprávy. Případně i žhavé snímky, pokud o ně požádají.

Lexi je výtvorem Foxy AI a společnost ji naprogramovala tak, aby byla „dokonalou holkou“ pro mnoho mužů. Proto vypadá naprosto bezchybně.

Společnost vypustila do světa několik takových modelek najednou, ale Lexi je nejúspěšnější. Má tisíce fanoušků. Někteří se dokonce nedokázali smířit s tím, že není skutečná, a doslova škemrali o osobní setkání, jak uvedl mluvčí společnosti.

„Lexi změnila způsob komunikace s umělou inteligencí. Stala se velmi lukrativním výdělkem a důkazem, že i s ní si lidé mohou vytvořit silné citové pouto na téměř lidské úrovni,“ pochvaluje si CEO společnosti Sam Emara. A my se nedivíme. Lexi se mu opravdu vyplácí.

Reklama

Další články

Načítám