Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Že jí silikonové implantáty stály zdraví, není žádná novinka. Crystal Hefner hovoří o svých silikonech otevřeně. Nyní popsala, co všechno byla pro „dokonalé tělo“ ochotná podstoupit.

Rok předtím, než se za magnáta Hugha Hefnera provdala, pózovala Crystal na obálku Playboye. A tak musela splňovat určité standardy. Proto si nechala zvětšit poprsí, čehož ovšem nakonec hořce litovala.

Jeden z implantátů totiž její tělo nepřijalo, a tak nejenže co se týče fotografií musela spoléhat na Photoshop, ale začala mít také zdravotní problémy. Rozhodla se tedy pro odstranění silikonů. Po nějakém čase si ale uvědomila, že jí větší poprsí chybí.

„Napadlo mě, nechat si do poprsí vpravit tuk,“ popsala v podcastu Chilling With Ice. „Jenže jsem na těle neměla mnoho tuku, tak ho chirurg odebíral, kde mohl. Z nohou, rukou, břicha, dokonce z intimních partií,“ šokovala modelka.

Jenže během liposukce ztratila příliš mnoho krve. Nakonec Crystal skončila na jipce a museli jí dát transfuze.

Dle vlastních slov se Hefner stala obětí nereálného idolu krásy. „Naše kultura je založená na tom, že ženy nenávidí vlastní těla. Filmy, sociální sítě, reklamy, to vše to jen zhoršuje. Umělí lidé to zhoršují a já byla jednou z nich,“ přiznala na závěr s tím, že dnes se má ráda taková, jaká je. A zdraví by za „dokonalý vzhled“ už rozhodně nevyměnila.

Reklama

Další články

Načítám