Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Influencerka a podcastová moderátorka Carly Weinstein se nedávno podělila o bikinové fotky z dovolené ve Španělsku. Aniž by to čekala, příspěvek měl z ničeho nic obrovský dosah. Důvod překvapil i ji samotnou.

Sledující ji okamžitě začali chválit, že ukázala „nedokonalé“ tělo bez retuše. Carly totiž na snímcích předvedla kromě bikin také celulitidu nebo faldíky na bříšku.

Komentující byli nadšeni, že na sítích konečně vidí „tělo, jako mají ony“, což blondýnku nejprve zaskočilo. Na jejím těle jí do té doby totiž nepřišlo nic zvláštního, chtěla jen sdílet fotky v bikinách s pěkným výhledem.

„Pak jsem si ale uvědomila, jak v tomto průmyslu stále postrádáme diverzitu,“ rozepsala se později o fotografiích. „Celulitida, modřiny, chloupky, to jsou všechno normální věci, které z nás dělají lidi,“ komentovala.

O body image promluvila i ve svém podcastu REAL with Carly Weinstein. Když se z šoku trochu oklepala, vlastně ji potěšilo, že mají ženy plné zuby standardů krásy, které nastavuje společnost.

Doplnila, že to má stejně jako všechny ostatní ženy. Také se jí nelíbí nedokonalosti na jejím těle, které vidí v zrcadle, ale nehodlá se z toho hroutit.

Související témata:
Carly Weinstein

Další články

Načítám