Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Chloe Amour je prý fit díky nahé józe. Tvrdí, že je to velmi osvobozující a posilující, navíc její tělo vypadá fantasticky a muži jsou z ní celí paf.

Na Instagramu, kde ji sledují miliony lidí, sdílí sexy snímky, a obdivovatelé ji neváhají zahrnovat komplimenty. A nejen to. Často za Chloe utrácejí dost peněz, berou ji na nákupy a pořizují jí, na co si jen vzpomene.

Amour se dokonce nechává přezdívat „skutečná Pretty Woman“, podle stejnojmenného snímku s Julií Roberts v hlavní roli. Ačkoliv má dnes pozornosti víc než dost, v minulosti se svým tělem nebyla spokojená. Vyrovnala se s ním právě díky nahé józe. Dle jejích slov vidí výsledky vždy hned, po každé lekci.

„Poprvé jsem to zkusila z legrace a zajímalo mě, jak jsem ohebná. Je to výzva pro mé tělo i mysl, ale díky nahotě je to víc umělecké. Cvičím sama, ale i v kolektivu,“ uvedla v rozhovoru pro Nude PR modelka.

Když s modelingem začínala, neměla Chloe vyrýsované tělo jako dnes. A často ho dokonce schovávala ve vytahaných svetrech. A i když dnes vypadá zcela jinak, stále má slabé chvilky a musí si hojně připomínat, že každé tělo je krásné.

K nahé józe se Chloe dostala díky focení pro Playboy, a hned si ji zamilovala. Pravidelně dochází do soukromého studia, kde cvičí čtyři nahé ženy společně. „Je to hodně osobní. Nejprve jsem se bála, jak mi to půjde bez oblečení vedle jiných žen. Ale studio je příjemně vyhřáté, takže i když je to náročnější, nese to ovoce,“ pochvaluje si.

Nahou jógu by doporučila každému. A pokud se stydíte, Chloe navrhuje, abyste začali oblečení a postupně se svlékali. Samotná jóga vás prý rozptýlí natolik, že si ani neuvědomíte, že jste nazí. Už jste vyzkoušeli nahou jógu? Hlasujte v naší anketě!

Šli byste do nahé jógy?
Ano, rád/a bych to zkusil/a.
47 %
Ne, neláká mě to.
49,4 %
Už jsem ji vyzkoušel/a.
3,6 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 4383 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám