Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Britney Spears (42) nedávno prohlásila, že už se nikdy nevrátí do showbyznysu jako zpěvačka, a smazala si celý Instagram. Moc dlouho to ale blonďaté divě nevydrželo. Na sociální síť se vrátila s plnou parádou. Pokud někomu chyběly její nahé fotky, měl určitě velkou radost.

Život Britney Spears je jako jízda na horské dráze. V posledních letech svým fanouškům pravidelně psala, jak je šťastná, aby si následně postěžovala na cokoliv ze svého života. Rozešla se se svým manželem, začala být často vídána (i spoře oděná) po boku svého manažera, nedokázala se smířit s otcem ani s ostatními členy rodiny a na sociální síti často odhalovala svoje tělo. Před více než dvěma týdny pak smazala celý svůj účet a jen krátce předtím uvedla, že už se nechce vrátit k aktivní kariéře zpěvačky a píše písně pro jiné lidi.

Ted je ale zpěvačka zpět a svým fanouškům zamotala hlavu na síti X, bývalém Twitteru, kde zveřejnila klip k písni Baby One More Time a připsala, že se chystá něco nového. Naopak na Instagramu se zpěvaččini sledující dočkali klasiky. Poté, co si obnovila účet, sdílela fotografii, na které je nahá. „Právě jsem přistála ve Francouzské Polynésii!!!“ připsala si ke snímku.

Její trochu více zmatené jednání v posledních měsících může mít na svědomí i vydání jejích memoárů, které se sice staly kasovním trhákem, ale někteří lidé ze zpěvaččiny minulosti byli obsahem knihy poznamenáni. Například Justin Timberlake (43), který měl zpěvačku před lety donutit k potratu, musel kvůli nadávkám lidí také smazat celý svůj účet. Ten si obnovil před dvěma týdny, hejty ale neustávají. Britney už se v minulosti vyjádřila ve smyslu, že knihou nechtěla nikomu ublížit. Psychický tlak na zpěvačku po jejím vydání ale musel být obrovský.

Reklama

Další články

Načítám